Det tidligere Sæby Fritidscenter og Hostel har fået nyt navn til Sæby Spektrum & Hostel. Sæby Spektrum & Hostel er omgivet af et stort grønt og rekreativt område med Sæbygaard Skov som nærmeste nabo mod nord og ikke længere end 10 min. gang til Kattegats fine og børnevenlige sandstrande.

 

Vores Hostel er opført i sammenhæng med byens idrætsanlæg, hvilket gør, at vi kan tilbyde et væld af aktivitetsmuligheder.

Hele anlægget hedder Sæby Spektrum & Hostel og omfatter pt. sportshal samt et stort moderne Hostel med plads til 220 overnattende gæster. I løbet af sommeren påbegyndes nybyggeri som vi naturligvis løbende vil underrette vores gæster og brugere om.

Sengepladserne i vores Hostel er fordelt på værelser fra Superior til Økonomi standard. Herudover er der også faciliteter til såvel udendørs som indendørs idrætsgrene samt lokaler til kursus og klub aktiviteter.

 

Centret besøges hvert år af ca. 17.000 overnattende gæster, heraf kommer 1/3 fra Danmark. Sæby udmærker sig med at være placeret ved havet og samtidig centralt i Nordjylland. 

 

Fra Sæby er der kun ca. 50 km. til Skagen, Aalborg og Vestkysten. Så ikke alene har vi hjertet med i alt vi laver - vi er hjertet, lige midt i Vendsyssel. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Sæby Spektrum & Hostel. 

 

RECEPTION

Telefon: 9846 3650 besvares i åbningstiden. (Vagttelefon besvares herefter)

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

ÅBNINGSTIDER 

Mandag - torsdag 
kl. 07.00-19.00 Fredag kl. 08.00-16.00 
 
Lørdag - søndag 
kl. 07.00-16.00


HER FINDER DU OS

Vi ligger 12 km syd for Frederikshavn og 50 km nord for Aalborg.

Find vej til Sæby Spektrum & Hostel her

Afstand til:

Busholdeplads (NT's rute 73, 74, 973X)

200 m

Busstation - Se HER                                    1.000 m
Havn (sejlsport, windsurfing mm.) 2.300 m

MTB rute i Sæbygaard Skov - Se HER

150 m
Stranden 1.300 m

Svømmebad & Wellnesscenter

150 m
Supermarked (Menu/Lidle/Aldi/Rema 1000) 150 m

Golfklub

500 m

Å-fiskeri + Sæby Havn 

300 m

 

 • Hostel & overnatning

       

  Arbejder du/I på egnen i kortere eller længere tid, så benyt Sæby Spektrum & Hostel´s faciliteter.

  Centeret er flittigt besøgt af sportsgrupper fra hele Danmark, Finland, Norge, Sverige og Tyskland, der alle søger den alsidige natur med skov, strand, gode træningsfaciliteter og hyggeligt miljø såvel inde som ude.

   

  Læs mere …
 • Idrætshaller & foreningsliv

  Idrætsklubber og skoler fra Sæby og omegn er flittige brugere af Sæby Spektrum & Hostel's idrætsanlæg med moderne halfaciliteter, fodboldbaner og top rekreative omgivelser til de fleste former for motion.

   

  Læs mere …
 • Festarrangementer, mad & drikke...

  Sæby Spektrum & Hostel tilbyder god og sund mad til sportsudøvere eller andre gæster, der ønsker god mad til rimelige priser.
  Hold din næste fest i egnede lokaler i Sæby Spektrum & Hostel og tilbyd dine gæster en prisbillig overnatning evt. med brunch næste morgen.

  Læs mere …