Sæby Spektrum & Hostel vil stå færdigt i 2020   

Vejen mellem Sæbygaardskolen og Sæby Spektrum lukkes Torsdag morgen den 23. januar. Dette sker da byggeriet af springhallen til Sæby Spektrum nu går igang. Byggepladsen skal klargøres til byggeriet og det er vigtigt for os at trafikken afvikles så sikkert som muligt. Omlægningen af trafikken vil vare ved indtil midt på sommeren, hvor byggeriet af råhuset forventes færdigt.

 

 

 • Hostel & overnatning

       

  Arbejder du/I på egnen i kortere eller længere tid, så benyt Sæby Spektrum & Hostel´s faciliteter.

  Centeret er flittigt besøgt af sportsgrupper fra hele Danmark, Finland, Norge, Sverige og Tyskland, der alle søger den alsidige natur med skov, strand, gode træningsfaciliteter og hyggeligt miljø såvel inde som ude.

   

  Læs mere …
 • Idrætshaller & foreningsliv

  Idrætsklubber og skoler fra Sæby og omegn er flittige brugere af Sæby Spektrum & Hostel's idrætsanlæg med moderne halfaciliteter, fodboldbaner og top rekreative omgivelser til de fleste former for motion.

   

  Læs mere …
 • Festarrangementer, mad & drikke...

  Sæby Spektrum & Hostel tilbyder god og sund mad til sportsudøvere eller andre gæster, der ønsker god mad til rimelige priser.
  Hold din næste fest i egnede lokaler i Sæby Spektrum & Hostel og tilbyd dine gæster en prisbillig overnatning evt. med brunch næste morgen.

  Læs mere …